Als zakelijk professional
wil je zaken doen met professionals.

VenloTech denkt graag met je mee over je productpresentatie, congres of bedrijfsopening. Over licht, geluid, aankleding, podiumopstelling, led-schermen en meer. Van voorbereiding tot en met uitvoering heb je één vast aanspreekpunt. Helder, makkelijk. Professioneel.

Presentatie & vergadering

Iets te presenteren of een vergadering? VenloTech levert technische ondersteuning van A tot en met Z. We begeleiden het gehele traject in zowel de voorbereiding als de uiteindelijke presentatie.

Beursstand

Door onze ervaringen en expertise weten we een vertaalslag te maken van tekentafel naar uiteindelijke stand. Met de juiste verlichting, zowel functioneel als onderstrepend

Congres/seminar

Samen bereiden we het congres/seminar goed voor. Wij werken altijd met één aanspreekpunt tijdens en na het congres. We begeleiden het gehele traject in zowel de voorbereiding als de uiteindelijke presentatie.

Bedrijfsopening

Een nieuwe onderneming, vestiging of locatie? We denken graag met je mee over een originele benadering en nemen de techniek daarbij graag voor onze rekening. Licht, geluid en beeld.

Wij adviseren
u graag

Rick van Ulft

Rick van Ulft

Eigenaar

Paul Titulaer

Paul Titulaer

Manager corporate sales