Wij weten wat nodig is om jouw evenement te laten slagen.

De techniek bij een evenement moet in orde zijn, klaar. Bezoekers gaan ervan uit dat dit goed geregeld is. Je hoort nooit: hé man, slechte band, maar wat een goed geluid. Andersom komt wel voor. VenloTech heeft jarenlange ervaring met tal van festivals, concerten, evenementen en bands. Wij weten wat nodig is om jouw evenement soepel te laten verlopen, voor een goede sound en een passende lichtset. Lets rock and roll!

Festival

Ieder festival heeft zijn eigen uitdagingen, eisen en wensen. De akoestiek in een feesttent is heel anders dan op een open veld. Wij houden van die uitdagingen, en van een feestje. Dus kom maar op met je festival!

Sport

Bij een sport evenement of- toernooi draait het natuurlijk om lopen, fietsen, voetballen of dammen. Maar je wilt de deelnemers ook opzwepen met lekkere muziek en ze informeren waar ze wanneer moeten zijn voor de volgende wedstrijd of start.

Concert/theater

Een mooi concert of een theatervoorstelling staat of valt met een naadloze samenwerking tussen kunst en techniek. Helderheid, dynamiek en sfeer zijn succesfactoren. Wij hebben jarenlange ervaring met concerten en theater.

Bands/artiesten

Als band of artiest wil je bezig zijn met muziek. De techniek laat je over aan professionals, daarmee wil je je niet bemoeien. VenloTech draagt zorg voor de technische invulling en een vette sound voor het publiek en op het podium.

Wij adviseren
u graag

Rick van Ulft

Rick van Ulft

Eigenaar

Paul Titulaer

Paul Titulaer

Manager corporate sales