12 april

Zugabe! Boeken maar weer!

Het (voor)seizoen van de oktoberfeesten en ballerman party’s begint weer langzaam opgang te komen! Ook dit jaar zijn we weer paraat met onze vrienden van Zugabe! Boek nu snel, op oktoberfeestartiesten.nl!

Biografie / informatie over boekingen van de band Zugabe!
Zugabe, Zugabe, Zugabe! Hier zijn ze, de nieuwste, de heetste, meest wetenschappelijke, de sportiefste maar zeker ook de attraktievste band van dit moment: Zugabe! Zij presenteren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche en Niederlandse liedjes. Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderij geluiden mogen niet ontbreken. Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Gerhard roept immer: Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter… Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen. De band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka’s, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.Ze hebben een geweldige line-up van 5 bandleden en 2 handige roadies.

Samen met hun technische PA vrienden, bieden ze een super show voor oud en jong. Of het nu een dorpsfeest, Oktoberfest, Kirmis of schutzenfest is, ze zijn erbij! O ja, de band speelt tussen april en eind oktober. Buiten deze periode hebben de bandleden ‘vakantie’.